Αυτή τη φορά δράστες είναι τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, οι οποίοι συμφωνα με την αστυνομία βίασαν ομαδικά έναν 25χρονο Μαροκινό από τον οποίο προηγουμένως είχαν αρπάξει 320 ευρώ.
Το νέο περιστατικό βιασμού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου με την αστυνομία να συλλαμβάνει τους τρεις δράστες το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό στην κατοχή του 19χρονου, το οποίο και κατασχέθηκε.
Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.