Ανανέωση στη διακόσμηση του καθιστικού στο μπαλκόνι της φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει μια γυναίκα στην Καλαμάτα «δανειζόμενη» καρέκλες από τοπική καφετέρια.
Για κακή της τύχη όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας οι οποίες και κατέγραψαν τις κινήσεις της.
Όπως κατήγγειλε μέσω Facebook εργαζόμενος στην καφετέρια, η γυναίκα αρχικά πήγε στις 3:30 τα ξημερώματα και πήρε τρεις καρέκλες, «τις πιο ελαφριές» όπως έγραψε χαρακτηριστικά, και 45 λεπτά αργότερα επανήλθε προκειμένου να συμπληρώσει το σετ με την τέταρτη καρέκλα.
Περίπου 12 ώρες μετά την κοινοποίηση του βίντεο στο Facebook, πάντως, η γυναίκα εντοπίστηκε και οι καρέκλες επεστράφησαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.