Πάτρα: Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας - Κινδύνευσαν επτά άνθρωποι
Μόλις πριν δέκα μέρες στην ίδια πολυκατοικία είχε ξαναξεσπάσει πυρκαγιά στο ίδιο ακριβώς σημείο
Στο ίδιο έργο …θεατές έγιναν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 81 -83 στην Πάτρα στο υπόγειο της οποίας είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί γέμισαν όλους τους χώρους.
Για την απομάκρυνση των ενοίκων, η αποχώρηση των οποίων λόγω των καπνών ήταν αδύνατη να γίνει από τις σκάλες, χρειάστηκε η επέμβαση καλαθοφόρων οχημάτων της πυροσβεστικής.
Κλείσιμο
Συνολικά απομακρύνθηκαν επτά ένοικοι, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορους ορόφους.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άντρες ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε έως τις 03:30 τα ξημερώματα.
Πηγή: patrastimes
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.