Μίνα Αρναούτη: Έκτο χειρουργείο και εξιτήριο μέχρι τις 20 Ιουλίου

Μίνα Αρναούτη: Έκτο χειρουργείο και εξιτήριο μέχρι τις 20 Ιουλίου

Στο πόδι χειρουργήθηκε χθες η νεαρή κοπέλα και πλέον αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την έξοδό της από τον Ευαγγελισμό

Μίνα Αρναούτη: Έκτο χειρουργείο και εξιτήριο μέχρι τις 20 Ιουλίου
Για έκτη φορά τους τελευταίους τέσσερις μήνες οδηγήθηκε στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επέμβαση στο πόδι της, από τους χειρουργούς της Ορθοπεδικής κλινικής του Ευαγγελισμού.

Αυτή ήταν η τελευταία εγχείρηση για την μία εκ των δύο συνεπιβάτιδων -η άλλη ήταν η Φρόσω Κυριάκου- στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, η οποία τραυματίστηκε πολύ βαριά, το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος.

Από σήμερα, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την αποθεραπεία της Μίνας Αρναούτη και το πολυπόθητο εξιτήριο έπειτα από πέντε -τόσοι θα είναι οι μήνες παραμονής στο νοσοκομείο που θα έχει συμπληρώσει τον Ιούλιο- επώδυνους μήνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η νεαρή θα πάρει εξιτήριο, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, γύρω στις 20 Ιουλίου, οπότε και θα αναχωρήσει αμέσως για τη Μυτιλήνη. Παραμένει κλινήρης και πολύ αδύνατη, όμως, γνωρίζοντας ότι πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η Μίνα Αρναούτη έχει καλύτερη ψυχολογία, αλλά και μια αδημονία να φύγει από τον Ευαγγελισμό.

Εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσεκτική στην πρώτη της συνέντευξη, μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται και μίλησε για το μοιραίο βράδυ, χωρίς όμως να δώσει περιγραφή του δυστυχήματος.
Κλείσιμο

Περιορίστηκε να πει ότι ταξίδεψε μέχρι τον άλλο κόσμο αλλά επέστρεψε, τόνισε ότι σοκαρίστηκε όταν της αποκάλυψαν ότι ο Παντελίδης σκοτώθηκε και δήλωσε έκπληκτη με αυτά που είδε και διάβασε κατά καιρούς για την ίδια.

Εξακολουθεί να δυσκολεύεται στον ύπνο, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει φυσιοθεραπείες ώστε να κουνήσει και να λυγίσει το δεξί της γόνατο, κάτι που, αν γίνει, θα σημάνει και την στιγμή της εξόδου από τον Ευαγγελισμό.

Εκτός από κάποιες φίλες της, που την επισκέπτονται και «σπάνε» τη μονοτονία του νοσοκομειακού δωματίου, η μέρα της περνάει με τηλεόραση και σερφάρισμα στο Διαδίκτυο ή κάποια τηλεφωνήματα δικών της ανθρώπων.

Η μητέρα της είναι εκεί καθημερινά, φροντίζοντας να μην της λείψει τίποτε, περιμένοντας και αυτή την ημέρα της μεγάλης φυγής για την Μίνα, όταν θα αφήσει για πάντα πίσω της το νοσοκομείο και τον εφιάλτη που έζησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης