Πάτρα: Του ζήτησε τα νοίκια και την ξυλοκόπησε

Πάτρα: Του ζήτησε τα νοίκια και την ξυλοκόπησε

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει η ιδιοκτήτρια, ο άνδρας τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός της και μετέβη στο νοσοκομείο 

Πάτρα: Του ζήτησε τα νοίκια και την ξυλοκόπησε
Θύμα ξυλοδαρμού από νοικάρη της έπεσε, σύμφωνα με τα όσα η ίδια καταγγέλλει, μία γυναίκα στην Πάτρα. Ο 42χρονος άνδρας που του είχε νοικιάσει το σπίτι της όφειλε περίπου 2.000 ευρώ σε ενοίκια. Η γυναίκα που διαμένει στο εξωτερικό, πήγε στην Πάτρα για να, συναντήθηκε με τον μισθωτή, του ζήτησε τα χρήματά της και τότε άρχισε ο διαπληκτισμός. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει, ο άνδρας τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο  με σοβαρά χτυπήματα.

Κλείσιμο


Ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας,Βασίλης Μπαλής, μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε πως ο 42χρονος πέρασε αυτόφωρο και θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της άτυχης γυναίκας. 

Όμως ο δικηγόρος της άλλης πλευράς, Ιωάννης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως ο πελάτης του σε καμία περίπτωση δεν χτύπησε την ιδιοκτήτρια και ισχυρίζεται πως η ίδια έπεσε από μόνη της κάτω και χτύπησε, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης