ΤΑΙΠΕΔ: Στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» τα 23 περιφερειακά αεροδρόμια
Η πρόσληψη τεχνικού συμβούλου εξυπηρετεί την προετοιμασία για τη μεταφορά τους στο νέο Ταμείο τον Σεπτέμβριο
Στην «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ» θα ενταχθούν τα 23 περιφερειακά αεροδρόμια, καθώς αποφασίστηκε να μην αξιοποιηθούν από το ΤΑΙΠΕΔ.
Αυτό ανέφερε το Ταμείο, επισημαίνοντας, προς αποφυγή παρερμηνειών, ότι η προκήρυξη για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου από το ΤΑΙΠΕΔ εξυπηρετεί την προετοιμασία για την μεταφορά τους στο νέο Ταμείο τον Σεπτέμβριο.
Ήδη έχει γίνει πολύς λόγος για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας από το ελληνικό κράτος, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν σκοπεύει να «ξεπουλήσει» τίποτα, κάνοντας λόγο για «αξιοποίηση».
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.