Σε ένα μεγάλο... πάρτι εξελίχθηκε η 9η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία, με τους συμμετέχοντες να δίνουν εντυπωσιακό «παρών» σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως στην Τσιμισκή, την πλατεία Αριστοτέλους, την Βενιζέλου και, φυσικά, στον Λευκό Πύργο
Τα... είδαν όλα απόψε οι Θεσσαλονικείς -κυριολεκτικά και μεταφορικά- καθώς, για λίγες ώρες, η πόλη τους «πλημμύρισε» από... γυμνούς ποδηλάτες!
Ξεκινώντας από το πάρκο της Νέας Ελβετίας, οι γυμνοί ποδηλάτες -άντρες και γυναίκες- έκαναν ένα μεγάλο γύρο στο κέντρο της πόλης, δίχως να παραλείψουν φυσικά να κάνουν και ένα πέρασμα-στάση στον Λευκό Πύργο.
Εκεί, ορισμένοι εξ αυτών άναψαν βεγγαλικά και έστησαν... χορό γύρω από τη φωτιά, ενώ η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά την όλη πορεία τους.
Όλα αυτά, φυσικά, συνέβησαν στο πλαίσιο της 9ης διεθνούς γυμνής ποδηλατοδρομίας, που δεν θα μπορούσε να μην γίνει... «talk of the town».
Κλείσιμο
Δείτε εικόνες από την Τσιμισκή, την πλατεία Αριστοτέλους, την Βενιζέλου και τον Λευκό Πύργο
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.