Ερωτική τραγωδία: Πήδηξε από το παράθυρο γιατί δεν τον ήθελε ο πατέρας της φίλης του

Ερωτική τραγωδία: Πήδηξε από το παράθυρο γιατί δεν τον ήθελε ο πατέρας της φίλης του

«Δεν ήθελε η κόρη του να έχει σχέση με εκείνον γιατί ήταν Μολδαβός», λέει κάτοικος της πόλης για το απίστευτο περιστατικό με θύμα έναν 22χρονο

Ερωτική τραγωδία: Πήδηξε από το παράθυρο γιατί δεν τον ήθελε ο πατέρας της φίλης του
Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου έχει προκαλέσει η είδηση με τον σοβαρό τραυματισμό του «ερωτοχτυπημένου» νεαρού,  που υπέστη σοβαρά τραύματα όταν έπεσε στο κενό από το παράθυρο γραφείου, με τον ίδιο να 
δίνει μάχη για τη ζωή του στη 
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας των Χανίων.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την  αρχή... 

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την
τραγική εξέλιξη που θα είχε ένα «αθώο» ερωτικό ραντεβού ενός ζευγαριού στο Ρέθυμνο!
Κλείσιμο
Κάτοικος της πόλης, μιλά στο protothema.gr και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση. 

«Το ζευγάρι συνδεόταν εδώ και καιρό, αλλά η οικογένεια της κοπέλας είχε εκφράσει από την αρχή τις αντιρρήσεις της για τη σχέση αυτή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με όσα λέει ο κάτοικος, ο πατέρας ήθελε με κάθε τρόπο να σταματήσει αυτή η σχέση της κόρης του με το νεαρό Μολδαβό που ζει με την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια στο Ρέθυμνο.

Όπως φαίνεται όμως ο έρωτας των δύο παιδιών ήταν πολύ δυνατός και οι δύο τους δεν ήθελαν με κανέναν τρόπο να διακόψουν την ερωτική τους σχέση. Έτσι αναγκάστηκαν να κρατήσουν πολύ χαμηλούς και διακριτικούς τόνους, προσπαθώντας να πείσουν όλους και κυρίως την οικογένεια της κοπέλας ότι δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους.

«Είναι ένα καλό παιδί, Μολδαβικής καταγωγής. Μένει εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο και δεν έχει ποτέ δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ο πατέρας της κοπέλας από την αρχή είχε δει με πολύ ''στραβό'' μάτι τη σχέση τους και δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να το δεχτεί αυτό. Υποψιαζόταν ότι η κόρη του διατηρεί σχέση μαζί του και έτσι αποφάσισε να τους παρακολουθήσει για να διαπιστώσει αν τελικά έτρεχε κάτι μεταξύ τους. Έτσι εκείνο το βράδυ της Δευτέρας και ενώ τα παιδιά είχαν κανονίσει το μυστικό τους ραντεβού σε ένα γραφείο κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε το κακό. Ο πατέρας της κοπέλας την παρακολούθησε και μπούκαρε μέσα στο χώρο, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό και στους δύο. Ο νεαρός επάνω στην ταραχή του - και φαντάζομαι φοβούμενος τα χειρότερα - πήδηξε από το παράθυρο στο κενό και έτσι έγινε το κακό. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Αρχικά τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Πολύ κρίμα. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα και το παιδί αυτήν την ώρα δίνει μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Προσωπικά επικοινώνησα με το νοσοκομείο. Μάλλον όλα δείχνουν ότι τελικά είναι εκτός κινδύνου. Μακάρι, να τελειώσει εδώ αυτή η περιπέτεια», λέει συγκλονισμένος ο κάτοικος του Ρεθύμνου. 

Όλο το χρονικό 



Δραματική τροπή πήρε το ερωτικό ραντεβού ενός νεαρού ζευγαριού σε ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο στην πόλη του Ρεθύμνου όταν, κατά πληροφορίες, έγιναν «τσακωτοί» από τον πατέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι, είχε συναντηθεί αργά τη νύχτα στο γραφείο οικείου προσώπου της νεαρής κοπέλας.

Τα ξημερώματα, ο πατέρας της κοπέλας, μπήκε απροειδοποίητα στο γραφείο αιφνιδιάζοντας τους δύο ερωτευμένους.

Ο 22χρονος νεαρός που τρόμαξε από την απρόσμενη επίσκεψη πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας.

Άμεσα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου κι εκεί κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά λόγω μη διαθέσιμης κλίνης στο ίδρυμα, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης