Κρήτη: Νάρκωσαν τον σκύλο και άδειασαν το σπίτι!

Κρήτη: Νάρκωσαν τον σκύλο και άδειασαν το σπίτι!

Οι διαρρήκτες πήγαν προετοιμασμένοι και έριξαν «μεζεδάκια» με ναρκωτικό στον τετράποδο φύλακα, εξουδετερώνοντάς τον!

Κρήτη: Νάρκωσαν τον σκύλο και άδειασαν το σπίτι!
Οι εφιάλτες που αφήνουν τους τελευταίους μήνες ξάγρυπνους τους κατοίκους στην κοινότητα Επάνω Βάθεια του Δήμου Χερσονήσου, κορυφώθηκαν μετά την εισβολή των οργανωμένων διαρρηκτών στο σπίτι μιας οικογένειας, αφού προηγουμένως είχαν στείλει για... ύπνο τον σκύλο που το φύλαγε!

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν. Μάλιστα, φαίνεται πως γνώριζαν ότι στον κήπο κυκλοφορούσε ο εκπαιδευμένος σκύλος φύλακας, πιθανότατα γιατί οι ίδιοι είχαν αποπειραθεί να τρυπώσουν μέσα και πριν από μερικούς μήνες. Έτσι, πήγαν προετοιμασμένοι και έριξαν «μεζεδάκια» με ναρκωτικό στον τετράποδο φύλακα, εξουδετερώνοντάς τον!

Η σιδερένια πίσω πόρτα δεν κατάφερε να τους αντισταθεί, παρά την προστατευτική μπάρα με την οποία ήταν ενισχυμένη από την εσωτερική πλευρά! Την παραβίαζαν και εισέβαλαν στη μονοκατοικία, όπου έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια. Άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έγιναν καπνός.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την κλοπή εκτιμούν ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει «χτυπήσει» πολλά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα στην προσπάθειά της να ταυτοποιήσει τους δράστες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης