Ξεπέρασαν κάθε όριο οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο καθώς σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, πραγματοποίησαν 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πάνω από τις Οινούσσες και την βραχονησίδα Παναγιά.
Συγκεκριμένα ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμουο CN-235 σημείωσε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Τέσσερις από τις πιο πάνω παραβιάσεις ήταν υπερπτήσεις που πραγματοποίησε το CN-235 πάνω από τις Οινούσσες στις 10:53 στα 1.500 πόδια, στις 10:56 στα 700 πόδια και στις 11:00 στα 500 πόδια, αντίστοιχα καθώς και πάνω από την Παναγιά στις 11:04 στα 200 πόδια.
Το ανωτέρω τουρκικό αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.