Ο Καμμένος πήγε με ελικόπτερο από το Πεντάγωνο στο Σχιστό
Ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτης Βίτσας μετέβη οδικώς στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων - Στις 15:00 ο κ. Καμμένος εγκαινιάζει το άδειο hot spot της Χίου
Με ελικόπτερο έφτασε στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό λίγο πριν τις 13:00 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος προσγειώθηκε σε χώρο εκτός του νέου Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας, το οποίο επιθεωρεί αυτή την ώρα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, που έφτασε στο Σχιστό οδικώς λίγο μετά τις 11:00.
Ο κ. Καμμένος επέλεξε αυτό το μέσο μεταφοράς, καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί εκτός από τα εγκαίνια του Relocation Camp στην Αττική, να πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια του hotspot στη Χίο στις 15:00.
Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα hot spot.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πετάξει προς τη Λέσβο και τη Λέρο, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία και στα νέα κέντρα φιλοξενίας στα συγκεκριμένα νησιά.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.