Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να βάλουν τέλος στην δραστηριότητα ενός 56χρονου Έλληνα
Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για να βάλουν τέλος στην δραστηριότητα ενός 56χρονου Έλληνα, τις κινήσεις του οποίου παρακολουθούσαν στενά καθώς είχαν πληροφορίες ότι φιλοδοξούσε να γεμίσει με ηρωίνη και μεθαδόνη τα στέκια τοξικομανών στο Ηράκλειο.
Όταν τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του, τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και στην κατοχή του βρήκαν 78 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και μια συσκευασία με μεθαδόνη βάρους 78,3 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη δύο κινητά και 60 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
*** Έναν φάκελο με ηρωίνη παραλάμβανε από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ένας 33χρονος Έλληνας, όταν επενέβησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες. Στον φάκελο, που δεν ανέγραφε αποστολέα και η έρευνα για την ταυτοποίησή του βρίσκεται σε εξέλιξη, υπήρχαν 10,4 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» τα οποία κατασχέθηκαν και ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.