Βίντεο από τον προπηλακισμό των εφοριακών στη Ρόδο

Βίντεο από τον προπηλακισμό των εφοριακών στη Ρόδο

«Δεν ντρέπεστε. Σκορπιστείτε να φύγετε», ακούγεται να λέει ένας άντρας, καλώντας τους συμπολίτες του να πλακώσουν στο ξύλο τους εφοριακούς

Βίντεο από τον προπηλακισμό των εφοριακών στη Ρόδο
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή του άγριου προπηλακισμού εφοριακών από πολίτες σε πανηγύρι στη Ρόδο δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή. 

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο πανηγύρι των Μαριτσών στο νησί, όταν τριμελής ομάδα εφοριακών, μαζί με δύο αστυνομικούς οι οποίοι παρακολουθούσαν από απόσταση, έφτασε στον χώρο και άρχισε να πραγματοποιεί ελέγχους και να βεβαιώνει πρόστιμα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του κόσμου. 

Δεκάδες πολίτες άρχισαν να φωνάζουν με οργή προς τους ελεγκτές εκφράσεις όπως «θέλετε να σβήσετε τα ήθη και τα έθιμα», «αυτά είναι κόλπα της Τρόικας», κλπ. 

Κλείσιμο
«Δεν ντρέπεστε, μας βλέπεις και καλά καλά. Σκορπιστείτε να φύγετε», ακούγεται να λέει ένας άντρας στο παρακάτω βίντεο, καλώντας μάλιστα τους συμπολίτες του να πλακώσουν στο ξύλο τους εφοριακούς. 

«Φύγετε. Έχουν εντολή να γράψουν τους ανθρώπους τους μεροκαματιάρηδες. Αυτοί κατέστρεψαν την χώρα», φωνάζει.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έληξε με παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης αναφέρθηκε σήμερα στα όσα έλαβαν χώρα στη Ρόδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όποιοι κάνουν τσαμπουκάδες και παρεμποδίζουν τους ελέγχους θα βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης