Προπηλάκισαν εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι στη Ρόδο

Προπηλάκισαν εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι στη Ρόδο

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να φυγαδευτούν από τις Μαρίτσες οι τρεις εφοριακοί - Δεύτερο περιστατικό σε δύο εβδομάδες στο «νησί των Ιπποτών»

Προπηλάκισαν εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι στη Ρόδο
Άγριος προπηλακισμός εφοριακών στο νησί της Ρόδου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πανηγύρι των Μαριτσών.

Όλα ξεκίνησαν όταν τριμελής ομάδα εφοριακών πήραν εντολή από την υπηρεσία να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους στο πανηγύρι με αποτέλεσμα δεκάδες Ροδίτες να τους αποδοκιμάσουν. 

Όπως αναφέρει μάλιστα η Ροδιακή χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία την οποία και κάλεσε το κλιμάκιο των εφοριακών ύστερα από τους ύβρεις και τον προπηλακισμό που δέχτηκε. 

Κλείσιμο
Περιπολικό του Α.Τ. Ιαλυσού έφθασε στο σημείο και στην κυριολεξία φυγάδευσε τους τρεις εφοριακούς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου που συμβαίνει στη Ρόδο, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Για το σοβαρό περιστατικό ενημερώθηκε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς στο κλιμάκιο συμμετείχαν και στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε εντολή απόψε να σχηματιστεί δικογραφία και να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης