Βίντεο: Το δράμα της μάνας που γονάτισε μπροστά στον Κουρουμπλή

Βίντεο: Το δράμα της μάνας που γονάτισε μπροστά στον Κουρουμπλή

Σπαρακτικό το «ευχαριστώ» της μητέρας της μικρής Ραφαέλας για τη μεταφορά του παιδιού της στη Γερμανία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο

Βίντεο: Το δράμα της μάνας που γονάτισε μπροστά στον Κουρουμπλή
Με έναν συγκλονιστικό τρόπο ευχαρίστηκε η μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, το Νοσοκομείο προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και αντιπροσωπεία γιατρών και νοσηλευτών.

Η κυρία Αντιγόνη Γάτου βρέθηκε έξω από το Νοσοκομείο για να ευχαριστήσει με όλη της την καρδιά τον υπουργό που έδωσε εντολή να μεταφερθεί η μικρή της κόρη σε νοσοκομείο του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Helios Clinic της Γερμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.

Όπως σημειώνει η κυρία Γάτου, ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μικρού κοριτσιού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους ώστε να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία. 

Παράλληλα, έδωσε εντολή να προχωρήσει η μεταφορά και από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο. Έτσι, το μόνο που μένει είναι η έγκριση του υπουργείου Υγείας της Γερμανίας.

Κλείσιμο
Δείτε τα σχετικά βίντεο του thestival:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης