Λέσβος: Προσωπικά προβλήματα πίσω από την αυτοκτονία της 36χρονης

Λέσβος: Προσωπικά προβλήματα πίσω από την αυτοκτονία της 36χρονης

Αφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

Λέσβος: Προσωπικά προβλήματα πίσω από την αυτοκτονία της 36χρονης
Στην περιοχή Κρατήγου της Λέσβου, μόλις 500 μέτρα από το αεροδρόμιο και πολύ κοντά σε λιμάνι του νησιού που καταφθάνουν καθημερινά τουλάχιστον 300 λαθρομετανάστες, βρέθηκε απαγχονισμένη μια 36χρονη γυναίκα, μητέρα μιας 17χρονης μαθήτριας.
Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αυτοκτονία οφείλεται σε προσωπικά προβλήματα.

Κατά τις πρωινές ώρες, η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη από έναν διερχόμενο άντρα ο οποίος σοκαρισμένος από τη θλιβερή εικόνα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Δίπλα από την άτυχη γυναίκα βρέθηκε το -μικρού κυβισμού - μηχανάκι της και ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που ήταν διαζευγμένη εδώ και χρόνια, μεγάλωσε την κόρη της με τη βοήθεια των γονιών της, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν είχε σταθερή δουλειά. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια, ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε διάφορες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα διατηρούσε μια σχέση την οποία δεν ενέκριναν άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε συνεχείς καβγάδες.

Τα πρώτα άτομα που έμαθαν για το χαμό της 36χρονης ήταν οι γονείς της οι οποίοι στη συνέχεια ανέλαβαν το βάρος να ενημερώσουν την 17χρονη εγγονή τους αλλά και την άλλη τους κόρη η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και πολλά χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης