Κέρκυρα: Θα όργωνε το χωράφι του με κλεμμένο τρακτέρ

Κέρκυρα: Θα όργωνε το χωράφι του με κλεμμένο τρακτέρ

Τον εντόπισαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος

Κέρκυρα: Θα όργωνε το χωράφι του με κλεμμένο τρακτέρ
Δεν πρόλαβε να βάλει μπροστά τη μηχανή του τρακτέρ που είχε κλέψει από την περιοχή των Παλαιοκαστριτών στην Κέρκυρα, ο 51χρονος Έλληνας που είχε σκοπό να οργώσει το χωράφι του, καθώς τον εντόπισαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Το αξίας 8.000 ευρώ αγροτικό μηχάνημα βρέθηκε στο χώρο όπου θα το χρησιμοποιούσε, κατασχέθηκε και επιστράφηκε ακέραιο στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του 51χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

*** Σεσημασμένος για ληστεία και ναρκωτικά ήταν ένας 35χρονος που έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πόλη της Καβάλας και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο από τις 15 Απριλίου. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ σε βάρος του δράστη, που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης