Κέρκυρα: Γυναίκες χτύπησαν υπάλληλο που τις έπιασε να κλέβουν

Κέρκυρα: Γυναίκες χτύπησαν υπάλληλο που τις έπιασε να κλέβουν

Η άτυχη υπάλληλος του καταστήματος δεν φαντάστηκε τι θα ακολουθούσε όταν τσάκωσε στα πράσα τις δράστιδες ηλικίας 32 και 25 χρόνων 

Κέρκυρα: Γυναίκες χτύπησαν υπάλληλο που τις έπιασε να κλέβουν
«Ζόρικες» αποδείχθηκαν δυο νεαρές γυναίκες που έκλεψαν ρούχα από ένα κατάστημα στην Κέρκυρα, καθώς έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους στην… πυγμαχία στην υπάλληλο που τις αντιλήφθηκε! Μάλιστα, η μια ήταν οπλισμένη με στιλέτο!

Η άτυχη υπάλληλος του καταστήματος δεν φαντάστηκε τι θα ακολουθούσε όταν τσάκωσε στα πράσα τις δράστιδες ηλικίας 32 και 25 χρόνων και προσπάθησε να τις εμποδίσει να διαφύγουν. Δέχθηκε απανωτές γροθιές που την αιφνιδίασαν και, καθώς ζαλίστηκε, της ξέφυγαν! Δεν πήγαν μακριά, ωστόσο, καθώς επενέβησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τις συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που παρέλαβαν τις δυο δράστιδες, βρήκαν στην κατοχή της 32χρονης ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 23 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε και, μαζί με τη συνεργό της, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης