Αποκεφάλισαν λύκο και ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook!

Αποκεφάλισαν λύκο και ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook!

Την υπόθεση αποκάλυψε ο «Αρκτούρος» στον οποίο κοινοποιήθηκε το αρρωστημένο φωτογραφικό υλικό από ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι το εντόπισαν στο προφίλ του χρήστη που τις είχε αναρτήσει

Αποκεφάλισαν λύκο και ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους την αγριότητα κάποιων αγνώστων -μέχρι στιγμής- Ελλήνων που αποκεφάλισαν έναν λύκο, περιέφεραν ως λάφυρο το κομμένο κεφάλι του και ανέβασαν στο facebook τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του «τροπαίου» τους!

Την υπόθεση αποκάλυψε ο «Αρκτούρος» στον οποίο κοινοποιήθηκε το αρρωστημένο φωτογραφικό υλικό από ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι το εντόπισαν στο προφίλ του χρήστη που τις είχε αναρτήσει. Ολα τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ερευνά για εντοπίσει τον κάτοχο του «τοίχου», που ενδεχομένως είναι και αυτός που σκότωσε το άτυχο αγρίμι.

Ο «Αρκτούρος» υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ότι η θανάτωση αλλά και η έκθεση νεκρών ζώων σε κοινή θέα απαγορεύεται από την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, επισημαίνει ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση τέτοιου περιστατικού δεν έχει συλληφθεί και τιμωρηθεί ο ένοχος, συνήθως λόγω της έλλειψης στοιχείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης