Ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στα Εξάρχεια εξετάζεται διεξοδικά από τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας περίοικος τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και ανέφερε ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο τις τελευταίες ημέρες στο ίδιο σημείο.
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου «σκαραβαίος», μάρκας Volkswagen, το οποίο αυτή τη στιγμή κάνουν «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εντοπιστούν εάν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να το ταυτοποιήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι το αυτοκίνητο να εκλάπη ώστε να χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια, γεγονός που τελικά δεν συνέβη, για άγνωστους μέχρι στιγμής, λόγους.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.