Ζέστη αλλά με βροχές και καταιγίδες

Ζέστη αλλά με βροχές και καταιγίδες

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Χωματά
Ζέστη αλλά με βροχές και καταιγίδες
Ηλιοφάνεια αλλά και σποραδικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα.

Στην Αττική
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια. 

Στη
Θεσσαλονίκη αναμένονται ξανά βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

Κλείσιμο
Στη Θράκη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ στη Μακεδονία προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα, όμως, αναμένεται βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς και θα κυμανθεί από 14 έως 28 με 30 βαθμούς.   

Στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, τις  μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.   
 
Στα νησιά του Ιονίου αναμένονται, το μεσημέρι νεφώσεις και μικρής διάρκειας βροχή.   
 
Στην Πελοπόννησο θα το πρωί θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη προβλέπονται, αίθριος καιρός και βοριάδες 4 με 5 , που από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.   
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα επικρατεί ηλιοφάνεια, αλλά θα πνέουν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιά.                                                                                                                 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στη βόρεια Εύβοια, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και βελτίωση νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.            
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης