Βαρβάκειος: Οκτώ γυναίκες έδωσαν 20.000 ευρώ για κρέας σε άπορους!

Βαρβάκειος: Οκτώ γυναίκες έδωσαν 20.000 ευρώ για κρέας σε άπορους!

Οι ευεργέτιδες δεκάδων αδύναμων ανθρώπων εμφανίστηκαν στην αγορά με μαύρα τζιπ και θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους

Βαρβάκειος: Οκτώ γυναίκες έδωσαν 20.000 ευρώ για κρέας σε άπορους!
Το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων ένιωσαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Βαρβάκειο αγορά και βίωσαν από κοντά τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση του ANT1 ο πρόεδρος της Βαρβακείου, όλα οφείλονται σε οκτώ γυναίκες, οι οποίες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και  αποφασισμένες να πληρώσουν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ κυρίες είναι εκπρόσωποι πολυεθνικής εταιρείας, ωστόσο, δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης