Απόπειρα ληστείας συνδέεται με το χτύπημα της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη
Μετά την απόπειρα σε κοσμηματοπωλείο, το αυτοκίνητο των κακοποιών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Χαλανδρίτσα, χωρίς όμως τις πινακίδες που είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος
Σε ασύλληπτα μέλη της ίδιας σπείρας που είχε αποπειραθεί πέρυσι το καλοκαίρι να ληστέψει με κινηματογραφικό τρόπο χρηματαποστολή στο λιμάνι της Κυλλήνης αποδίδουν οι αστυνομικοί την απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο του Κατακόλου.
Το αυτοκίνητο των κακοποιών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Χαλανδρίτσα, χωρίς όμως τις πινακίδες που είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος. Η εξαφάνιση των πινακίδων προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που εκτιμούν ότι οι δράστες σκοπεύουν να τις χρησιμοποιήσουν σε νέα απόπειρα ληστείας. Το εγκαταλελειμμένο όχημα εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν πυροβολήσει το μεσημέρι της Δευτέρας την τζαμαρία του χρυσοχοείου μπροστά σε εκατοντάδες τουρίστες που είχαν βγει για βόλτα στα μαγαζιά από ένα κρουαζιερόπλοιο. Εισέβαλαν φορώντας κουκούλες στο κατάστημα, αλλά ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους μόνο μερικά κοσμήματα ενώ ταυτόχρονα πυροβόλησαν την τζαμαρία με περίστροφο καθώς δεν βρέθηκε κάλυκας.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.