Το «Venus» του Steve Jobs περνάει τον Ισθμό

Το «Venus» του Steve Jobs περνάει τον Ισθμό

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα  τα μέλη της οικογένειας του ιδρυτή της Apple 

«Δεν σκότωσα εγώ τον Χατζηκωστή!»
Το «Venus» του Steve Jobs περνάει τον Ισθμό
Το «Venus» του Steve Jobs περνάει τον Ισθμό

Στην Ύδρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το σκάφος του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, ενώ φαίνεται πως οι επιβαίνοντές του σκοπεύουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και να επισκεφθούν και το Ιόνιο.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η «Αφροδίτη» με μέλη της οικογένειας του Jobs και άλλους καλεσμένους τους πέρασε την Τρίτη τη διώρυγα της Κορίνθου από τον Σαρωνικό με κατεύθυνση τον Κορινθιακό και προορισμό το Ιόνιo πέλαγος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρα, διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο σκάφος, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο  από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ και ενδεχομένως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του. Μάλιστα, όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου. 

Ωστόσο, μπορεί ο Steve Jobs να το σχεδίαζε για πολλά χρόνια, όμως ποτέ του δεν κατάφερε να ταξιδεύσει με αυτό, καθώς η κατασκευή του ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά το θάνατό του. 

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης