Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, ύστερα από το αίτημα ποινικής διαπραγμάτευσης που είχε υποβάλει ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών κατά συγχώνευση, ενώ παράλληλα καταδικάστηκαν και οι δύο σύζυγοί του (τέως και νυν).
Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα (η οποία επήλθε ύστερα από διαπραγμάτευσή του με τους συνηγόρους υπεράσπισης) επικύρωσε το σχετικό πρακτικό διαπραγμάτευσης, καταδικάζοντας τόσο τον πρώην βουλευτή, όσο και την πρώην, αλλά και νυν σύζυγό του, για ανακριβή και ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες.
Αναλυτικότερα, καταδικάστηκαν η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Πάτση σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και η νυν σύζυγός του σε φυλάκισης 20 μηνών, για συνέργεια σε ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες.
Πάντως, όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν κρίθηκαν εξαγοράσιμες προς 10 ευρώ ημερησίως.
Υπενθυμίζεται ότι τις δηλώσεις του πόθεν έσχες όσων υποχρεούνται εκ του νόμου να υποβάλλουν, υπογράφουν και οι σύζυγοί τους.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.