Νέο χτύπημα στα κυκλώματα «πειρατών» της συνδρομητικής τηλεόρασης έδωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από μεγάλη επιχείρηση η οποία, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οδήγησε σε τουλάχιστον 11 συλλήψεις.
Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν σχετικά πως οι εννέα εκ των 11 συλληφθέντων αποτελούσαν εγκληματική ομάδα, η οποία είχε απλώσει πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα και δραστηριοποιούνταν στη παράνομη διανομή συνδρομητικού περιεχομένου σε χρήστες έναντι αμοιβής.
«Είχαν περισσότερους από 2.000 πελάτες οι οποίοι πλήρωναν τη συνδρομή τους και αποκτούσαν τη δυνατότητα μέσω πειραγμένων αποκωδικοποιητών να παρακολουθήσουν προγράμματα της Nova και άλλων παρόχων» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.
Να σημειωθεί πως η επιχείρηση της Δίωξης πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της χώρας, ενώ, μέσα στην ημέρα, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.