Η κακοκαιρία Daniel χτυπά σήμερα και την Αττική με την Αθήνα να έχει κυκλοφοριακά προβλήματα.
Λίγο πριν τις 11 λόγω συσσώρευσης υδάτων υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Πειραιώς στο ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε περίπου μια ώρα αργότερα, στις 11:52, οπότε και η τροχαία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία στην Πειραιώς διεξάγεται πλέον χωρίς προβλήματα.
Για τον ίδιο λόγο σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα στο ρεύμα προς Αθήνα. Λίγο μετά τις 11:20 δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς