Πολύ ισχυρός σεισμόςμεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε την 01:14 σήμερα Τρίτη στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου.
Ο σεισμός ήταν υποθαλάσσιος γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ζημιές στο νησί. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 1:14 και σε απόσταση 24 χιλ. ΝΔ της πόλεως της Νισύρου.
Ο πρόεδρος ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκαςδήλωσε πως ο σεισμός 5,7 Ρίχτερ που έγινε κοντά στην Τήλο, είναι έκπληξη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ το πρωί της Τρίτης, είπε πως στην περιοχή αυτή μέχρι τον προηγούμενο μήνα είχε σημειωθεί σμήνος σεισμών, κάτι που έκανε τους σεισμολόγους να θεωρούν πως είχε εκτονωθεί το φαινόμενο.
Επανήλθε ωστόσο, είπε, σημειώνοντας πως η σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Νίσυρο και την Τήλο.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% πως πρόκειται για τον κύριο σεισμό, ωστόσο είναι βέβαιοι σε μεγάλο ποσοστό. «Θεωρώ πως η ίδια περιοχή δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, θεωρώ πως είμαστε στην περίοδο της απόσβεσης σιγά σιγά», είπε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.