Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αναστάτωσε μια περιοχή της Εύβοιαςνωρίς το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας «νταής» όρμησε σε έξαλλη κατάσταση στο κατάστημα που διατηρεί η πρώην σύζυγός του και την ξυλοκόπησε αλύπητα.
Η γυναίκα βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος της, το οποίο παραμένει κλειστό αυτήν την περίοδο λόγω των μέτρων και έκανε διάφορες δουλειές, όταν ξαφνικά άκουσε δυνατά χτυπήματα στην πόρτα και στα παράθυρα και είδε τον πρώην σύζυγό της να εισβάλει εκτός εαυτού φωνάζοντας που άρχισε να την γρονθοκοπεί τραυματίζοντάς την!
Οι περαστικοί που είδαν τι συνέβη, έτρεξαν να σώσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη γυναίκα και κάλεσαν αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με χειροπέδες, του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ για έλλειψη βεβαίωσης κυκλοφορίας και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.