Αποσωληνώθηκε η 17χρονη με COVID-19 που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είναι σε σταθερή κατάσταση.
Πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι, αναφέρουν ότι εάν η κατάστασή της παραμείνει σταθερή, θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου. Από τα νεότερα δεδομένα, φαίνεται πως δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Η ανήλικη είχε νοσήσει με κορωνοϊό και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στα μέσα Αυγούστου.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.