Video: Τι έκαναν οι μηχανολόγοι της Nissan στον ελεύθερό τους χρόνο;

Video: Τι έκαναν οι μηχανολόγοι της Nissan στον ελεύθερό τους χρόνο;

Εν αναμονή της νέας γενιάς του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μία ομάδα μηχανολόγων της ιαπωνικής μάρκας δημιούργησαν ένα Leaf με μπαταρίες διπλάσιας χωρητικότητας!

Video: Τι έκαναν οι μηχανολόγοι της Nissan στον ελεύθερό τους χρόνο;
Οι εργαζόμενοι στον ελεύθερό τους χρόνο συνήθως κάνουν κάποιες δραστηριότητες, όπως εκδρομές. Στο τεχνικό κέντρο όμως της Nissan στη Βαρκελώνη αποφάσισαν να αφιερώσουν αρκετές ώρες στη δημιουργία ενός πρωτότυπου Leaf, το οποίο έχει μπαταρίες με διπλάσια χωρητικότητα από αυτές του αυτοκινήτου παραγωγής.

Το Leaf είναι το πρώτο σε πωλήσεις 100% ηλεκτρικό μοντέλο παγκοσμίως και πρόσφατα η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη του έκδοση με μπαταρίες που του προσφέρουν αυτονομία 250 km με μία φόρτιση. Εν αναμονή της νέας γενιάς του αυτοκινήτου, μία ομάδα μηχανολόγων της ιαπωνικής εταιρείας δημιούργησαν ένα Leaf με μπαταρίες χωρητικότητας 48 kWh, το οποίο προσφέρει αυξημένη αυτονομία κατά 75%!

Κλείσιμο
Ονόμασαν το πρωτότυπο «Cocoon», με έμπνευση την αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1985. Μάλιστα το πρωτότυπο Leaf θα συμμετάσχει και στους αγώνες ECOseries επί ισπανικού εδάφους, όπου δεν επιβραβεύεται η ταχύτητα αλλά η αποδοτικότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης