Πόση ιπποδύναμη θα έχει το Ford GT;

Πόση ιπποδύναμη θα έχει το Ford GT;

Από την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford GT που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, δεν είχαν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες. Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα…

Πόση ιπποδύναμη θα έχει το Ford GT;
Από την εταιρεία με το μπλε οβάλ σήμα, έλεγαν με ασάφεια πως το εντυπωσιακό τους supercar θα προσφέρει περισσότερους από 600 ίππους. Όμως τώρα έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο αφού σύμφωνα με το C & D που επικαλείται δηλώσεις ανθρώπων της μάρκας σε πρόσφατη εκδήλωση, ο V6 3.5 lt Ecoboost κινητήρας θα προσφέρει περισσότερα από 700 άλογα!

Διέρρευσε ακόμα πως θα φέρει τεχνολογία που η Ford έχει δοκιμάσει στους αγώνες, ενώ φέρεται να πειραματίζεται τόσο με τροχούς από αλουμίνιο όσο και από ανθρακονήματα. Στον τομέα της πέδησης η Brembo είναι αυτή που θα έχει το βαρεί φορτίο ενώ στα… άδυτά του, το Ford GT θα είναι γεμάτο τεχνολογία!

Θα έχει περισσότερους από 50 σένσορες και 28 μικροεπεξεργαστές που θα αναλύουν 300 μεγαμπάιτ δεδομένων το δευτερόλεπτο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία. Άλλωστε θα είναι φορτωμένο με προηγμένα συστήματα, με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, εξελιγμένα συστήματα πρόσφυσης και ευστάθειας καθώς και τέσσερα mode λειτουργίας: απλό, σπορ, για πίστα αλλά και για βρεγμένο οδόστρωμα!

Κλείσιμο
Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της επόμενης χρονιάς ενώ η Ford σκοπεύει να κρατήσει τον αριθμό των μοντέλων που θα παραχθούν σε τριψήφιο νούμερο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης