Αλκης Δαυίδ: Ο προστάτης των «Δίδυμων Πύργων»

Αλκης Δαυίδ: Ο προστάτης των «Δίδυμων Πύργων»

Ο εικονοκλαστικός επιχειρηματίας αποθεώνει το στήθος της αγαπημένης του συζύγου στα social media, ανάγοντας με τον τρόπο του την ομορφιά σε οικουμενικό λαϊκό κεκτημένο

Αλκης Δαυίδ: Ο προστάτης των «Δίδυμων Πύργων»
Free the Nipple, Cock in A Sock, Nutscaping, Movember. Πόσα και πόσα σοσιαλμιντιακά κινήματα δεν ξεκίνησαν είτε ως πλάκα, είτε ως σχόλιο στην επικαιρότητα, είτε για σοβαρό σκοπό από τα σπλάχνα του Instagram, του δημοφιλέστερου ίσως μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι άνθρωποι άρχισαν να συναντώνται και να συνομιλούν ξανά μέσω των φωτογραφιών τους για ζητήματα μείζονος, ελάσσονος ή καμίας σημασίας, να συμφωνούν, αλλά και να διαφωνούν, να προσφέρουν την επιβράβευσή τους με το like και το share, να συνδιαλέγονται στα σχόλια κάτω από στιγμιότυπα νοτισμένα με ρετρό φίλτρα που σφύζουν από ανθρωπίλα και κοινοθνητοσύνη, ακόμη και να τρολάρουν αλλήλους.

Κλείσιμο
Υπήρξαν -και εξακολουθούν να υπάρχουν- βέβαια και εκείνοι που επέλεξαν με τόλμη και παρρησία να χαράξουν τον δικό τους δρόμο, όπως η Δήμητρα Ματσούκα, η DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Ριάνα. Η τελευταία μάλιστα είχε αποκλειστεί από δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των υπέρ το δέον γυμνών φωτογραφιών που συνήθιζε να ανεβάζει εξάπτοντας τη φαντασία των ακολούθων της και σκανδαλίζοντας τα χρηστά ήθη.



Ινσταγκραμική θωπεία, νέα ποιητική αδεία



Το δικό του αντάρτικο στη σεμνοτυφία που επιδεικνύει το Instagram, λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβάλλουν η Google και η Apple για τα οικοσυστήματά τους Android και iOS αντιστοίχως, φαίνεται να έχει στήσει και ο -ούτως ή άλλως- εικονοκλαστικός επιχειρηματίας Αλκης Δαυίδ (Alki David _ Beverly Hills για τους ινσταγκραμικούς ακολούθους του).

Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν οι φωτογραφίες που με διαρροϊκό ρυθμό ανεβάζει έχοντας απόλυτη πρωταγωνίστρια στις περισσότερες εξ αυτών την αδιαπραγμάτευτα αγαπημένη σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο - τούτο είναι κάτι που μπορεί κανείς να συνάγει και μόνο από το μότο που έχει επιλέξει για τον λογαριασμό του, δηλαδή τη φράση «Η αγάπη μου για την Τζένιφερ Στάνο δεν έχει όρια». Ο πολυεκατομμυριούχος Αλκης Δαυίδ, λάτρης κάθε μορφής εξτραβαγκάνζας, δεν σταματά να διαμοιράζει φωτογραφίες από καθημερινές στιγμές με τη σύντροφό του, εστιάζοντας σε ένα από τα δυνατότερα σημεία της, το στήθος της. Δεν χρειάζεται να έχεις εντρυφήσει στη φροϊδική σχολή για να κατανοήσεις την ψυχαναλυτικής κοπής σχέση που κάθε άνδρας διατηρεί με το γυναικείο στήθος. Θεωρία που βρίσκει την πιο ανάγλυφη επαλήθευση στον τρόπο με τον οποίο ο Δαυίδ εγκλωβίζει στα κάδρα του το στήθος της Στάνο.



Στήθος ντυμένο ή γυμνό; Καμία ταλάντευση για τον εικονοκλαστικό Αλκη Δαυίδ



Αλλοτε μακρόθεν, άλλοτε σε ασφυκτικά κοντινές λήψεις, άλλοτε συμμετέχοντας και ο ίδιος και θωπεύοντας με ηδυπάθεια το στήθος της συντρόφου του και άλλοτε κάνοντας focus στην κορυφή του παγόβουνου, ήτοι στις θηλές της, ο Αλκης Δαυίδ λατρεύει να αποθεώνει τα πληθωρικά φυσικά κάλλη της συζύγου του και να διατρανώνει τον θαυμασμό του μέσω των Instagram στιγμιοτύπων του.

Με ή χωρίς στηθόδεσμο, στο σπίτι αλλά και στον δημόσιο χώρο, στην καθημερινότητα και στις διακοπές, τα στήθη της Στάνο μοιάζουν με κομάντο. Τα καταφέρνουν περίφημα, σχεδόν διαπρέπουν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές ή και χωροταξικές συνθήκες. Είναι ένα υπερόπλο με το οποίο βομβαρδίζει κάθε τόσο τον άμαχο πληθυσμό που ακολουθεί το ινσταγκραμικό feed του Δαυίδ και αφήνει πίσω του εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες like. Οσο για την πρωταγωνίστρια των φωτογραφιών; Αλλες στιγμές μοιάζει να αφήνεται με περίσσια χάρη και αμεριμνησία στο ηδονοθηρικό χάδι του φακού του συντρόφου της, άλλες ποζάρει πλήρης ηδυπάθειας και άλλες απλώς αδιαφορεί για το αδιάκριτο φωτογραφικό κυνήγι. Αλλωστε ποια γυναίκα δεν θα απολάμβανε να ενσαρκώνει την έμπνευση, τη μούσα του συζύγου της, αλλά και να τρέφει τις φαντασιώσεις χιλιάδων αρσενικών απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη;

Ισως τελικά αυτό τον θαυμασμό θέλει να ανταποδώσει με το να προσφέρει κάθε τόσο στις τρεις φωτογραφίες με γκρο πλαν στο στήθος άλλη μία, ως δώρο, με κεντρικό θέμα τους λαξευτούς γλουτούς της. Ετσι απλά, σαν συνοικιακό delivery πίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης