Τον πήρε ο ύπνος σε αγώνα των Yankees και ζητάει δέκα εκατ. δολάρια!

Τον πήρε ο ύπνος σε αγώνα των Yankees και ζητάει δέκα εκατ. δολάρια!

Το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων ζήτησε με αγωγή του από το τηλεοπτικό κανάλι ESPN και τους δύο παρουσιαστές του, ένας οπαδός των Yankees, που αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ

Τον πήρε ο ύπνος σε αγώνα των Yankees και ζητάει δέκα εκατ. δολάρια!
Ο Andrew Rector παρακολουθούσε τον Απρίλιο του 2014 τον αγώνα μπέιζμπολ της αγαπημένης του ομάδας, των Yankees, με τους Boston Red Sox, στη Νέα Υόρκη, όταν κατά τα πρώτα λεπτά του αγώνα πήρε έναν υπνάκο.

Η κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού ESPN «συνέλαβε», ανάμεσα στο πλήθος, τον κοιμισμένο οπαδό και τον έδειχνε για τριάντα δευτερόλεπτα.

Κλείσιμο


Ο Rector κατέθεσε αγωγή εναντίον του καναλιού και των δύο παρουσιαστών, Dan Shulman και John Kruk, επειδή «εξαπέλυσαν εναντίον του μια λεκτική σταυροφορία με προσβλητικά λόγια, όπως "βλάκας" και "χοντρός"», καθώς και εναντίον των Yankees, αλλά και της Major League Baseball, ζητώντας συνολικά το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Την Τρίτη η δικαστής του Ανώτατου δικαστηρίου του Μπρονξ, Julia Rodriguez, αφού μελέτησε και αντίγραφο της εκφώνησης των δύο παρουσιαστών, απέρριψε την αγωγή του Andrew Rector και τόνισε ότι καμία από τις περιγραφές τους δεν είναι δυσφημιστική, αφού για να χαρακτηριστεί κάτι «δυσφήμηση» θα πρέπει να εμπεριέχει και «ψεύδη».



Οι σχολιαστές του αγώνα είχαν τότε αναρωτηθεί, πώς μπόρεσε να κοιμηθεί στα πρώτα λεπτά, γιατί ο διπλανός του δεν έδειξε ενδιαφέρον να τον ξυπνήσει και είχαν αναφέρει ότι την επομένη είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσει πιασμένος στο λαιμό από τον ύπνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης