Χαν: Τέλος τα λόγια - Να αποδείξει με πράξεις η Τουρκία ότι θέλει σχέσεις με την ΕΕ
«Η εκδήλωση προθέσεων δεν αρκεί. Η σύλληψη ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και η συνεχιζόμενη δίωξη δημοσιογράφων δεν είναι ενδεδειγμένη στάση για την παραγωγικότητα τέτοιων υψηλού επιπέδου συναντήσεων», πρόσθεσε
«Μόνο με πράξεις θα μπορούσε η Τουρκία, η οποία διαρκώς απομακρύνεται από την Ευρώπη να βελτιώσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε ο Γιοχάνες Χαν, ο αυστριακός Επίτροπος για τη διεύρυνση της ΕΕ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Passauer Neuen Presse» με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του υπουργού θέματα Ε.Ε. Ομέρ Τσελίκ στις Βρυξέλλες.
«Τα χαρτιά είναι όλα πάνω στο τραπέζι. Είναι η Τουρκία εκείνη η οποία πρέπει να πάρει την βασική απόφαση. Η εκδήλωση προθέσεων δεν αρκεί. Η κλιμάκωση στο προκαταρκτικό στάδιο (της ένταξή της στην Ε.Ε.), όπως είναι σύλληψη ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς επίσης και η συνεχιζόμενη δίωξη δημοσιογράφων και διαφόρων κοινωνικών ομάδων χωρίς να τηρούνται οι κανόνες του κράτους δικαίου, δεν είναι ενδεδειγμένη στάση για την παραγωγικότητα τέτοιων υψηλού επιπέδου συναντήσεων», πρόσθεσε ο κ. Χαν.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.