Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ δεν είναι Χίτλερ

Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ δεν είναι Χίτλερ

Η γοητευτική σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, εμφανίζεται και μιλά σπάνια - Τι λέει για τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της σε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Du Jour

Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ δεν είναι Χίτλερ
Η Μελάνια Τραμπ είναι κομψή και γοητευτική, αλλά σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Όμως, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη την Τρίτη στο περιοδικό Du Jour ενώ οι πιθανότητες να καθίσει ο 69χρονος Μίδας στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου έχουν αυξηθεί σημαντικά από όταν ο έτερος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Τεντ Κρουζ, εγκατέλειψε την κούρσα στις 4 Μαΐου.

Η 46χρονη Μελάνια, πρώην μοντέλο από την Σλοβενία και τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο του περιοδικού Du Jour, Mickey Rapkin, στο διαμέρισμα της οικογένειας, στον 25ο όροφο του Trump Towers στην Νέα Υόρκη, όπου εκείνος χρειάστηκε να περάσει ανάμεσα από τους μυστικούς αστυνομικούς που φυλάσσουν κάθε σημείο του κτηρίου.

Κλείσιμο
Η πιθανή μέλλουσα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον χαρακτηρισμό του Αμερικανού κωμικού Λούις Σέκελι, ότι ο Τραμπ μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ, δήλωσε: «Γνωρίζουμε την αλήθεια. Δεν είναι Χίτλερ, θέλει να βοηθήσει την Αμερική, θέλει να ενώσει τους ανθρώπους, νομίζουν ότι δεν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα αυτό θέλει, ακόμα και με τους μουσουλμάνους είναι προσωρινό (οι δηλώσεις του)...».



Η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού μεγιστάνα άρχισε να βγαίνει μαζί του το 1999, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ όταν εκείνος είχε πάει με την τότε συνοδό του. Όταν είδε την Μελάνια που ήταν εκεί με την παρέα της εντυπωσιάστηκε και της έδωσε κρυφά το τηλέφωνό του. Εκείνη την περίοδο ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δείξει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή της το 1999 η Μελάνια, που παντρεύτηκε τον Τραμπ το 2005, είχε ερωτηθεί τι τύπος Πρώτης Κυρίας θα ήταν αν ο Ντόναλντ γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Η 46χρονη είχε απαντήσει ότι θα ήταν μια παραδοσιακή Πρώτη Κυρία, όπως η Μπέτι Φορντ και η Τζάκι Κένεντι. Στην ίδια ερώτηση σήμερα η Μελάνια Τραμπ απαντά: «Αυτό το είπα το 1999, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μπάρον, που είναι δέκα ετών. Στο φανταχτερό διαμέρισμα των Τραμπ ο δημοσιογράφος δεν παραλείπει να αναφέρει την παιδική Μερσεντές που δεσπόζει στο σαλόνι και το μαρμάρινο συντριβάνι σε μια γωνία του σαλονιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης