Έπιασαν τον «Σήφη» της... Μαλαισίας

Έπιασαν τον «Σήφη» της... Μαλαισίας

Ο «αδέσποτος» κροκόδειλος κυκλοφορούσε ανενόχλητος σε αθλητικό κέντρο από τον περασμένο Αύγουστο

 

Έπιασαν τον «Σήφη» της... Μαλαισίας
Μπορεί ο «Σήφης» να κολυμπάει ακόμα αμέριμνος στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών στο Ρέθυμνο Κρήτης, όμως, στη Μαλαισία ένας… συνάδελφός του είχε την ατυχία να πιαστεί από τους ειδικούς παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του να διαφύγει της προσοχής τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαλαισιανής ιστοσελίδας The Star ένας κροκόδειλος εντοπίστηκε τον περασμένο Αύγουστο να κυκλοφορεί στο δημοφιλές αθλητικό κέντρο Λίκας στην περιοχή Κότα Κιναμπάλου.

Ο 2χρονος αρσενικός κροκόδειλος εθεάθη από πολλούς αθλητές, ωστόσο οι υπεύθυνοι της αρμόδιας υπηρεσίας άγριας φύσης δεν κατάφερνε να τον αιχμαλωτίσει.

Κλείσιμο

Παρόλα αυτά, ο έξυπνος κροκόδειλος πιάστηκε σε μία από τις παγίδες που είχαν αφήσει οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο της περιοχής.

«Θα αφήσουμε και άλλες παγίδες στη λίμνη σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλοι κροκόδειλοι», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Βέβαια, οι αθλητές δεν ενοχλούνταν τόσο από την παρουσία του ερπετού, καθώς παρότι υπήρχαν αναρτημένες πινακίδες που ενημέρωναν το κοινό για τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν, πολλοί ήταν εκείνοι που συνέχιζαν ανενόχλητοι την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και άλλοι τόσοι όσοι αναζητούσαν μάταια τον απρόσμενο επισκέπτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης