Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για το βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Στέισι Ντιν Ράμπολντ, 54 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος και ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών σχολιάζοντας πως το θύμα φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της» και ότι «είχε τον έλεγχο της κατάστασης» όσο και ο δάσκαλος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Ράμπολντ 49. Το θύμα αυτοκτόνησε περίπου τρία χρόνια αργότερα καθώς έβλεπε πως η υπόθεση «θαβόταν» στο δικαστικό σύστημα.
«Νομίζω ότι η ποινή αυτή είναι απλά ένα αστείο, μια παρωδία», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Οι πολίτες θα χάσουν την πίστη τους στο σύστημα δικαιοσύνης. Ξέρω ότι εγώ την έχω χάσει».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.