Δυο νέα premium smartphones και ένα υβριδικό PC με Windows από την Alcatel

Δυο νέα premium smartphones και ένα υβριδικό PC με Windows από την Alcatel

Σε κάποιες αγορές το μεγάλο Idol 4S των 5,5 ιντσών θα κυκλοφορήσει μέσα σε ειδικό κουτί, το οποίο είναι κιτ προβολής για εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας

Δυο νέα premium smartphones και ένα υβριδικό PC με Windows από την Alcatel
Με δυο νέα premium smartphones, το πρώτο της υβριδικό PC με Intel επεξεργαστή και Windows, νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο εμφανίζεται στο φετινό Mobile World Congress η Alcatel, θυγατρική της κινεζικής TCL.

Τα Idol 4 και 4S είναι τα νέα κορυφαία μοντέλα της, ακολουθώντας τη γνωστή πεπατημένη συνδυασμού γυαλιού και μεταλλικού πλαισίου. Ενσωματώνουν ένα ειδικό πλήκτρο, το οποίο η Alcatel ονομάζει «Boom Key» (θυμίζει αρκετά εκείνο των Xperia της Sony) και εκτελεί μια σειρά προεπιλεγμένων λειτουργιών ανάλογα με την εφαρμογή που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Κλείσιμο


Το μεγάλο Idol 4S έχει οθόνη qHD AMOLED οθόνη 5,5 ιντσών (1440x2560p), επεξεργαστή οκτώ πυρήνων (Snapdragon 652), 32 Gb ROM (διαθέσιμα τα 25), 3 Gb RAM και υποδοχή για MicroSD κάρτες μέχρι 512 Gb. Οι φωτογραφικοί αισθητήρες είναι το γνωστό ζευγάρι στα 13 και 8 Mpixels. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 3.000 mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Έχει δυο ηχεία, με την Alcatel να συνεργάζεται στο κομμάτι του ήχου με τις Waves και JBL.

Σε κάποιες αγορές το Idol 4S θα κυκλοφορήσει μέσα σε ειδικό κουτί, το οποίο είναι κιτ προβολής για εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, θυμίζοντας το Gear VR της Samsung. Η τιμή του Idol 4S αναμένεται να κυμανθεί στα 550 ευρώ.



To Idol 4 έχει μικρότερη FHD οθόνη (1080x1920p) 5,2 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή (Snapdragon 617), 16 Gb ROM (διαθέσιμα τα 10), 3 Gb RAM και υποδοχή καρτών MicroSD μέχρι 512 Gb. Μοιράζεται το ίδιο σετ φωτογραφικών αισθητήρων και ενσωματώνει μικρότερη μπαταρία στα 2.610 mAh. Η τιμή του Idol 4 θα κυμανθεί στα 350 ευρώ.

Και τα δυο είναι 4G LTE (Cat 6) και έρχονται με εγκατεστημένο το Android 6.0 Marshmallow.

Το Plus 10 είναι το πρώτο «2 σε 1» υβριδικό PC της Alcatel με Windows 10. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα 10ιντσο (1280x800p) tablet με πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα ως Wi-Fi hotspot για μέχρι 15 συσκευές, μοιράζοντας μια LTE σύνδεση.



To Plus 10 ενσωματώνει θύρες USB, micro USB και micro HDMI, έχει 32 Gb ROM επεκτάσιμη μέσω SD καρτών και η αυτονομία του με το πληκτρολόγιο φτάνει τις 8 ώρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης