Ακούραστος: Τα 96.21′ του Σίνγκλετον!

Ακούραστος: Τα 96.21′ του Σίνγκλετον!

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Superfoods τη φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα πιεσμένο όμως η λέξη κούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του… βιονικού Κρις Σίνγκλετον.

Ακούραστος: Τα 96.21′ του Σίνγκλετον!
Ο Αμερικάνος φόργουορντ/σέντερ είναι ο πιο σταθερός παίκτης των “πρασίνων” την φετινή σεζόν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστικός με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Τα κατορθώματα του Σίνγκλετον γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς πως στις τελευταίες 6 ημέρες έπαιξε σε 3 παιχνίδια όντας ο παίκτης που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από τον Τσάβι Πασκουάλ σε κάθε μία αναμέτρηση!

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο 27χρονος βρέθηκε στο παρκέ για 26:01′ και πρόλαβε να σημειώσει 5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε ένα κακό παιχνίδι για τα δεδομένα του.

Δύο ημέρες μετά και αφού πρώτα είχε μεσολαβήσει ταξίδι στη Βιτόρια ο Σίνγκλετον αγωνίστηκε για 32:18′ με τη στατιστική του να “γράφει” 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Το αποκορύφωμα μίας ιδιαίτερα κουραστικής εβδομάδας ωστόσο ήρθε απέναντι στην ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη 2η παράταση. Κανείς άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από τα 38:02′ του Αμερικάνου που πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ!

Αυτό σημαίνει πως ο Σίνγκλετον μέσα σε 6 ημέρες έδωσε 3 παιχνίδια όπως όλοι οι συμπαίκτες του αλλά εκείνος αγωνίστηκε για 96.21′! Πραγματικά ακούραστος…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης