ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Πατίτο Ροντρίγκεζ για το χτύπημα στον Ντιόγκο Φιγκέιρας – Ο Αργεντινός κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο
Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσε το εκτός φάσης χτύπημα του Πατρίσιο Ροντρίγκεζ στον Ντιόγκο Φιγκέιρας κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Η ενέργεια του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ δεν είχε γίνει αντιληπτή από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον παίκτη της Ένωσης, κάνοντας χρήση του video και πλέον κινδυνεύει με ποινή που μπορεί να φτάσει και τις τρεις αγωνιστικές.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Patricio Julian Rodriguez για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, της 2/10/2016)».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης