Με γκολ του Τζακερίνι στο 32' η «σκουάντρα ατζούρα» άνοιξε το σκορ - Ο Πελέ με εκπληκτικό γυριστό βολέ έγραψε το 2-0 στο 92'
UPD:
Η πολλά υποσχόμενη, εθνική ομάδα του Βελγίου, καλείται ν' αντέξει στο βάρος των απαιτήσεων και των προσδοκιών και κάνει πρεμιέρα στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κόντρα στην Ιταλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι», με μια γενιά ποδοσφαιριστών που θεωρούνται απαραίτητες μονάδες για τους συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται, θέλουν την πρώτη τους νίκη σε επίσημο ματς απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα» από το 1972.
Παρακαλουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr εδώ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελική φάση του Euro 2000, στο παιχνίδι όπου η Ιταλία είχε επικρατήσει με σκορ 2-0, οι νυν προπονητές των δύο ομάδων, Μαρκ Βίλμοτς και Αντόνιο Κόντε είχαν έρθει αντιμέτωποι στο χορτάρι! «Οφείλουμε να είμαστε... στρατιώτες» είπε ο τεχνικός των Ιταλών, με αυτόν των Βέλγων να υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να εμφανιστεί δυνατή στο γήπεδο, αφού ο αντίπαλος «είναι από τους πιο δύσκολους που θα μπορούσαν να τύχουν για το πρώτο ματς της διοργάνωσης».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.