Έγραψε ιστορία ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Έγραψε ιστορία ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έγινε ο κορυφαίος Βρετανός σκόρερ στην ιστορία της Primera Division και... προφανώς αισθάνεται χαρούμενος για το επίτευγμά του

Έγραψε ιστορία ο Γκάρεθ Μπέιλ!
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έγινε ο κορυφαίος Βρετανός σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης (4-0) σκόραρε μια φορά, έφτασε τα 43 γκολ και ξεπέρασε τον παλαίμαχο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Γκάρι Λίνεκερ (42). 

Ο Ουαλός άσος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το επίτευγμά μου. Είναι πολύ σημαντικό που πέτυχα αυτό το ρεκόρ, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο! Πρέπει να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό σαν ομάδα και να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League». 

Κλείσιμο
Πάνω στο τελευταίο κομμάτι των δηλώσεών του, όσον αφορά το φετινό ευρωπαϊκό... ταξίδι της βασίλισσας, ο σούπερ σταρ των Μαδριλένων ανέφερε: «Τα παιχνίδια με την Βόλφσμπουργκ (σ.σ στα προημιτελικά) θα είναι πολύ δύσκολα και θα πρέπει να μείνουνε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν να δώσουμε ένα τρόπαιο στο κόσμο μας». 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης