Live: ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0 (Τελικό)

Live: ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0 (Τελικό)

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 , Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Live: ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0 (Τελικό)
Αυτή την ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται απ’ την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Μπρόντμπι (5-0), σκορ με το οποίο έχουν ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League. Έχει αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ. Ντεμπούτο θα κάνουν οι Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σαμπό και Ζαΐρο. Με περσινό κορμό κατεβαίνει η Ξάνθη απόψε στην Τούμπα. Οι μόνοι νέοι είναι ο Τσέναμο κάτω από την εστία και ο Ντιμιτρόφ, που θα παίξει ως δεκάρι ουσιαστικά, πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο Καπετάνο

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη ΕΔΩ
Κλείσιμο

Σε άλλο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, ο Ατρόμητος υποδέχεται το Λεβαδειακό. Οι Περιστεριώτες στοχεύουν και φέτος στην είσοδο στην πεντάδα, με μεγαλύτερο όμως βαθμό δυσκολίας μετά και τη δυναμική επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός έπεσε αγωνιστικά, αλλά επωφελούμενος από την υπόθεση της Κέρκυρας αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη ΕΔΩ

Στο τρίτο παιχνίδι που διεξάγεται στις 7.15, ο ΠΑΣ δοκιμάζεται στο γήπεδο της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 13η θέση της βαθμολογίας στην περυσινή σεζόν και τελικά παρέμειναν στην κατηγορία, παρά τις δικαστικές περιπέτειες. Μάλιστα, πορεύονται με νέο προπονητή, καθώς έχει αναλάβει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πολύ καλή σεζόν, στην οποία τερμάτισαν στην 6η θέση.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης