Στη Γαλατασαράι θα παραμείνει ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, καθώς σύμφωνα με τους Τούρκους αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια
Μετά την οικονομική σιγουριά, το… χτίσιμο! Το χρήμα είναι «ζεστό» στη Γαλατασαράι, ύστερα από τη νέα –και πολύ σημαντική- συμφωνία με το χορηγό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν λάβει ήδη τις απαραίτητες εγγυήσεις και να αρχίσουν τις θετικές απαντήσεις.
Έτσι, σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια! Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μοναδική καλή είδηση για την «Τσιμπόμ», καθώς στο ρόστερ θα παραμείνουν ακόμα οι Τζάστιν Κάρτερ, Κερέμ Γκονλούμ, Σινάν Γκιουλέρ και Ζόραν Έρτσεγκ!
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση