Στα… άκρα με Γκέκα!

Στα… άκρα με Γκέκα!

Σε αδιέξοδο οδηγείται η «σχέση» του Φάνη Γκέκα με την Ακίσασπορ. Ο διεθνής φορ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους «μικρούς» -μετά την απόφαση της διοίκησης- και τα... καλύτερα έρχονται

Στα… άκρα με Γκέκα!
Διογκώνονται οι κακές σχέσεις μεταξύ Φάνη Γκέκα και Ακίσασπορ. Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ουσιαστικά η διοίκηση έθεσε... εκτός ομάδας τον Έλληνα επιθετικό και τον έστειλε να προπονείται στους νέους, με τον Ρομπέρτο Κάρλος να κάνει λόγο για κακή συμπεριφορά του, που δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια. 

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα. Κι αυτό διότι όπως υποστηρίζουν, ο διεθνής φορ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους μικρούς, αφού ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, ενώ παρουσιάζεται κι έτοιμος να φτάσει στα άκρα την υπόθεση, μην επιτρέποντας στον σύλλογο να του συμπεριφέρεται όπως θέλει. 

Κλείσιμο
Έτσι, στο «τραπέζι» έχει πέσει ακόμα και το σενάριο ο Γκέκας να προσφύγει στην FIFA και να ενημερώσει για την όλη κατάσταση, καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος να... χαρίσει τίποτα και σε κανέναν, μετά τον ξαφνικό παραγκωνισμό του.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης