Ο Τραϊανός Δέλλας έχει κάνει σαφές στους παίκτες του ότι θα πρέπει να πάνε αήττητοι ως το τέλος, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Αυτό σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν πρέπει να... χαρίσουν τίποτα σε κανέναν και όντως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το κάνουν. Η Ένωση είχε ξανά για σκόρερ τον Αραβίδη, είδε τον Ζόριτς να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και καθάρισε στην επανάληψη τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 54' αλλά ο Ανέστης απέκρουσε το πέναλτι. Στο +14 από την 2η Παναχαϊκή και στο +15 από τον 3ο Απόλλων Σμύρνης είναι πλέον η ΑΕΚ.
Man of the match: Θα γίνει... κανόνας πλέον ο συγκεκριμένος τίτλος να πάει στον Αραβίδη. Ο Δέλλας τον επανέφερε σε θέση φορ και αυτός επέστρεψε στο σκοράρισμα -μετά τις ασίστ ως εξτρέμ στον Ταύρο- με δύο γκολ. Το δεύτερο, μάλιστα, ήταν με εκτέλεση φάουλ!
Αδύναμος κρίκος: Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών, Μανιάτης, δεν ήταν και ο πιο σταθερός στις αντιδράσεις του ενώ έχει και ευθύνη στο γκολ με φάουλ του Αραβίδη.
Στο ύψος του: Ο Ζόριτς. Αγωνίστηκε για δεύτερο σερί ματς ως 10άρι έχοντας τον ρόλο του αντι-Μάνταλου και ανταποκρίθηκε μια χαρά, βρίσκοντας και πάλι δίχτυα. Καλός και ο Σοϊλέδης με τις δύο ασίστ.