Ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός του
Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για το πρώτο μισό. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του δεν είχε μαζέψει 24 βαθμούς, όσους έχει μαζέψει αυτή τη στιγμή, με ένα ματς, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό, να απομένει.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχουν καταφέρει οι παίκτες του Πετράκη το συγκεκριμένο ρεκόρ. Ένας απ' αυτούς και ο πλέον εντυπωσιακός, είναι πως οι Ηπειρώτες αποτελούν τον... κακό δαίμονα των ομάδων που πέρσι τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Κλείνουν τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν την μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο και έχουν μαζέψει σχεδόν τους μισούς βαθμούς (11 από τους 24) στα πέντε συγκεκριμένα παιχνίδια, έχοντας κερδίσει ΠΑΟΚ, Αστέρα και Ατρόμητο κι έχοντας φέρει ισοπαλία με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών