Τις φήμες που ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στη Ρώμη διέψευσε ο μάνατζερ του μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας.
«Λαμβάνω πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με ταξίδι του Μανωλά στη Ρώμη αλλά μπορώ να το διαψεύσω αυτό», τόνισε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος και συνέχισε:
«Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τίποτα γι` αυτά που γράφονται στην Ιταλία. Γίνεται πολλή κουβέντα για τον παίκτη, αλλά δεν ξέρουμε κάτι. Ο ίδιος απλά έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για την πόλη της Ρώμης. Τώρα κάνει διακοπές στην Ελλάδα και μπορώ να το επιβεβαιώσω», κατέληξε.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.