Σε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ και στην αστυνομία απέδωσε το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων που έγιναν στη Λεωφόρο ο Βασίλης Κωνσταντίνου
Σε οργανωμένο σχέδιο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ απέδωσε τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο στο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στο «Μετρόπολις» σχολίασε την καθυστερημένη είσοδο των οπαδών του «δικέφαλου», επισημαίνοντας πως η ίδια η ομάδα πρέπει να απομονώσου τα λιγοστά άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.